Ferdi Kadıoğlu'na Manchester United'dan Çarpıcı Teklif! Mourinho Engel Olmaya Çalışıyor

Ferdi Kadıoğlu'na gelen baş döndüren teklif, Fenerbahçe ve Mourinho'nun kararını zorlaştırıyor. Manchester United, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Yayınlanma:
Ferdi Kadıoğlu'na Manchester United'dan Çarpıcı Teklif! Mourinho Engel Olmaya Çalışıyor

Fenerbahçe'den ayrılıp ayrılmayacağı kesin olmayan Ferdi Kadıoğlu için şimdi de Manchester United devreye girdi. Mourinho'nun takımda kalmasını istediği ve yönetime rapor sunduğu Ferdi Kadıoğlu için gelen teklif baş döndüren cinsten...

Ferdi Kadıoğlu'na Avrupa devlerinden teklif yağmuru

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu gelişmesi yaşanıyor. EURO 2024'te gösterdiği performansla hafızalarda yer eden milli oyuncunun talipleri iyiden iyiye arttı.

640xauto-1.webp

Mourinho gitmesini istemiyor

Takımı incelip yorum yapan ve raporunu Ali Koç yönetimine sunan Jose Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den ayrılmaması gerektiğini iletti. Bu talebe olumlu yanıt veren Ali Koç cephesi, Ferdi'nin ne teklif gelirse gelsin satılmayacağını yineledi.

640xauto-2.webp

Manchester United devreye girdi

Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla dudak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devi Manchester United devreye girdi. 35 milyon Euro civarı bir bonservisi gözden çıkartan ManU, Ferdi Kadıoğlu'nu ikna edebilirse transfer gerçekleşebilir. Ferdi'nin ikna olmaması durumunda Fenerbahçe yönetimi yıldız oyuncuyu göndermeyecek.