CHP Lideri Özel'den Bahçeli'ye Yanıt: Altı Okun Bir Tanesi Milliyetçiliktir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin "Ankara'ya altı ok değil, Altınok lazım" sözlerine, "Altı oktan biri milliyetçiliktir, kimse CHP'nin milliyetçiliğini sorgulayamaz" diyerek yanıt verdi.

Yayınlanma:
CHP Lideri Özel'den Bahçeli'ye Yanıt: Altı Okun Bir Tanesi Milliyetçiliktir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Mamak ilçesindeki Mutlu Aile Sağlığı Merkezi açılışına katılarak açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Ankara’ya altı ok lazım değil, Altınok lazım” sözlerine yanıt veren Özel, “Bahçeli, o altı oktan bir tanesi milliyetçiliktir. Ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin, ne Veli başkanın ne de Mansur başkanın milliyetçiliğini sorgulamak kimsenin hakkı değildir” ifadelerini kullandı.

Eski ittifak ortaklarının düşüncelerine de saygı duyduklarını sözlerine ekleyen Özel, yakasında güneş olan ve gözleri güneş gibi parlayan iyi insanlarla birlikte olduklarını dile getirdi.

Ankara’da Ankara İttifakıyla, Türkiye’de de Türkiye İttifakıyla beraber olduklarını kaydeden Özel, Türkiye İttifakı’nın kimseyi dışlamayarak vatanına, milletine ve bayrağına bağlı olan herkese sahip çıkacağını diye konuştu.