Danimarkalı Futbolcu Bodrum'da Romantik Anlar Yaşadı

Danimarkalı ünlü futbolcu Jacob Bruun Larsen, manken sevgilisi Philine Pi Roepstorff ile Bodrum'da romantik bir tatil geçiriyor.

Yayınlanma:
Danimarkalı Futbolcu Bodrum'da Romantik Anlar Yaşadı

Danimarkalı ünlü futbolcu Jacob Bruun Larsen, manken sevgilisi Philine Pi Roepstorff ile tatil için Bodrum'a geldi. Denizde yüzerken görüntülenen çift, bir ara romantik anlar yaşayarak birbirlerini öpücüklere boğdu. İngiltere'nin Burnley takımında forma giyen Danimarkalı futbolcu Jacob Bruun Larsen, sevgilisi Philine Pi Roepstorff ile birlikte Bodrum’a geldi. Çift, tatillerinin tadını çıkarmak için otele yerleştikten hemen sonra denizin ve güneşin keyfini çıkarmaya başladı.

Sıcak havadan bunalan çift denizde serinledi

Jacob Bruun Larsen ve Philine Pi Roepstorff, sıcak havadan bunalarak uzun süre denizden çıkmadı. Denizde keyifli vakit geçiren çift, romantik anlar yaşayarak birbirlerini öpücüklere boğdu. Tatilin tadını çıkaran Larsen ve Roepstorff, daha sonra denizden çıkıp güneşlenmek üzere şezlonglarına geçti.

dbd18edbb076da7.jpg

Gözlerden uzak bir tatil

Jacob Bruun Larsen ve Philine Pi Roepstorff, gözlerden uzak bir tatil yapmayı tercih ederek, Bodrum’un eşsiz güzellikleri eşliğinde romantik bir kaçamak yapıyor. Çiftin denizde ve plajda geçirdiği keyifli anlar, çevredeki tatilcilerin de ilgisini çekti.