Jennifer Lopez 55. yaşını muhteşem bir partiyle kutladı: Affleck yine yok!

Jennifer Lopez, 55. yaşını muhteşem bir partiyle kutladı. Eşi Ben Affleck'in yokluğu ayrılık dedikodularını güçlendirdi. Lopez, duygusal anlarını sosyal medyada paylaştı.

Yayınlanma:
Jennifer Lopez 55. yaşını muhteşem bir partiyle kutladı: Affleck yine yok!

Lopez 55. yaş gününü yalnız kutladı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, son dönemde Ben Affleck ile boşanma söylentileriyle gündemdeydi. Dün 55. yaşını kutlayan Lopez, büyük bir parti düzenlerken, eşi Affleck'in yokluğu dikkat çekti.

Evliliklerinde kara bulutlar mı var?

2022 yılında tekrar bir araya gelerek evlenen ve ilişkileriyle örnek gösterilen çift, bir süredir ayrı yaşadıkları iddialarıyla gündemde. Lopez'in doğum gününde Affleck'in partiye katılmaması bu iddiaları daha da güçlendirdi.

jennifer-lopez-muhtesem-bir-partiyle-55-yasini-17556008-156-m.jpg

Kıyafeti ve saçıyla göz kamaştırdı

Jennifer Lopez, 55. doğum günü için düzenlediği partiyle adeta göz kamaştırdı. Dönem konseptli bir parti organize eden Lopez, gösterişli elbiseleri ve kabarık topuz saç modeliyle dikkat çekti. Affleck'in bu önemli günde olmaması ayrılık dedikodularını doğrular nitelikteydi.

Gözler Affleck'i aradı

Lopez'in büyük doğum günü partisi, arkadaşlarının ve yakın çevresinin katılımıyla gerçekleşti. Ancak herkesin gözü Ben Affleck'i aradı. Affleck'in yokluğu, çiftin arasındaki problemleri yeniden gündeme getirdi.

jennifer-lopez-muhtesem-bir-partiyle-55-yasini-17556008-648-m.jpg

"Güldüm, biraz gözyaşı döktüm"

Doğum günü pastasıyla poz veren Jennifer Lopez, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda duygularını dile getirdi. Lopez, "Dün gece ve bu sabah dünyanın her yerinden gelen doğum günü dilekleri, videolar ve gönderiler beni çok duygulandırdı. Güldüm, biraz gözyaşı döktüm. Gerçekten dünyanın en iyi hayranlarına sahibim. Hepinize çok teşekkür ederim," dedi.

jennifer-lopez-muhtesem-bir-partiyle-55-yasini-17556008-8556-m.jpg​​​​​​​

"Sıradışı yolculuğumu düşünürken kendimi hala aynı kız gibi hissediyorum"

Lopez, uzun süre birlikte olduğu hayranlarına ve ailesine teşekkür etti: "Bunca yılı birlikte geçirdiğimize inanmak zor. Burada oturmuş en sıradışı yolculuğumu düşünürken, kendimi hala aynı kız gibi hissediyorum; enerji ve cesaret dolu, dışarıdan dünyayı fethetmeye hazır ama bir yandan da hassas ve kırılgan. Ailem ve arkadaşlarımın yanı sıra, zor ve iyi zamanlarda yanımda oldunuz. İlginiz, anlayışınız, sadakatiniz ve sevginiz için çok teşekkür ederim. Her şey için teşekkürler."