İş Bankası’ndan Kart Sahiplerine Müjde: 7.500 TL MaxiPuan!

İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya duyurdu. Kampanyaya katılan müşteriler, 7.500 TL’ye kadar MaxiPuan kazanma fırsatı elde edecek. Kampanyanın detayları ve kullanım şartları açıklandı. Son katılım tarihi ise 30 Haziran 2024.

Yayınlanma:
İş Bankası’ndan Kart Sahiplerine Müjde: 7.500 TL MaxiPuan!

Kampanya Detayları

İş Bankası’nın internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, kampanyaya İşCep veya Maximum Mobil uygulamaları üzerinden katılabilirsiniz. Kampanya, 01 Haziran – 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek konaklamalar için geçerlidir.

01 – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında, Bankamatik Kartı veya Maximum Kart ile ETS’deki belirli otellerde yapılacak alışverişler için geçerlidir:

• 35.000 TL – 49.999 TL arası peşin, 3 veya 6 taksitli alışverişlere: 2.500 TL MaxiPuan

• 50.000 TL – 99.999 TL arası peşin, 3 veya 6 taksitli alışverişlere: 5.000 TL MaxiPuan

• 100.000 TL ve üzeri peşin, 3 veya 6 taksitli alışverişlere: 7.500 TL MaxiPuan

MaxiPuan Kullanım Koşulları

Kampanya şartlarını sağlayan müşterilerin kazandıkları MaxiPuan’lar, 18 Temmuz 2024 tarihinde kartlarına yüklenecek ve 31 Ağustos 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuan’lar, 01 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak. MaxiPuan yüklemesi için İş Bankası kartının aktif ve kullanılabilir durumda olması gerekiyor.

Ek Kart Sahipleri İçin Kurallar

Ek kartlar ile yapılan harcamalar da MaxiPuan kazandıracak ancak puanlar asıl karta yüklenecek. Ek kart sahibi ve asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı ödül kazanamayacak. Kampanya katılımı sadece İşCep veya Maximum Mobil üzerinden yapılabilir.

Kart Türüne Göre MaxiPuan Kullanımı

Kampanya kapsamında kullanılan kredi kartının Maximum özellikli olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecektir. Eğer Maximiles özellikli bir kredi kartı kullanılmışsa, kazanılan puanlar MaxiMil’e dönüştürülebilir ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.

İptal ve İade Durumları

Kampanya dönemi içerisinde yapılan rezervasyonların iptal veya iade edilmesi durumunda, yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır. Her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılabilir. Rezervasyon ödemeleri farklı kartlarla yapıldığında, ilk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yüklenecektir.

Katılım ve Kazanım Şartları

Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve en fazla 7.500 TL MaxiPuan kazanabilir. İş Bankası’nın sunduğu bu kampanya, müşterilerin konaklama harcamalarında önemli bir avantaj sağlarken, bankanın müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflediğini gösteriyor. Kampanyaya katılmak ve detayları öğrenmek için İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarını kullanabilirsiniz.